• Trouwen

 • Trouwplannen voor 2019?

  Koop je trouwpak tussen 1 januari & 31 Mei 2019 en je maakt kans op een reischeque t.w.v. € 1000,- i.s.m. Vakantiexperts Matador. Onder al onze kopende bruidegoms verloten we deze onvergetelijke reischeque.

  Interesse? maak dan snel een afspraak 0315-241307

   

   

  Collectie

  Op onze speciale trouwafdeling kunt u kiezen uit een van de grootste collecties trouwkostuums van de Achterhoek. Een traditioneel pak of iets totaal unieks? Het kan allemaal bij Heezen. Voor deze belangrijke keuze kunt u vertrouwen op onze vakmensen. Wij kunnen niet alleen een trouwpak voor u aanmeten, we zorgen er ook voor dat u op deze mooie dag een prachtige bruidegom bent.

  Naast onze persoonlijke adviseurs bieden wij u ook een groot assortiment accessoires, zoals: gilets, chabots, hoeden en stropdassen. Om uw pak te completeren, hebben wij ook verschillende lijnen schoenen.

  afspraak

  Om er zeker van te zijn dat we u gelijk kunnen helpen, kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

  0315-241307

  Trends in trouwen

  Tegenwoordig verwerkt ieder bruidspaar persoonlijke elementen in hun trouwdag. Wij horen graag wat uw persoonlijke wensen zijn. Zo maken wij er een onvergetelijke dag voor u van!

  Niet alleen het kostuum en de jurk is steeds vaker uniek, de hele bruiloft moet een uniek feest worden. Daarom gebeurt het steeds vaker dat er niet wordt getrouwd op het gemeentehuis, maar op een locatie die veel betekenis voor het bruidspaar heeft. Informeer daarom eens bij uw gemeente wat de mogelijkheden zijn.

  Het huwelijk is een unieke gebeurtenis en het is natuurlijk zonde om deze op slechts één dag te vieren. Maar het is ook een heel drukke dag. Daarom zijn er steeds meer bruidsparen die hun bruiloft verspreiden over twee of drie dagen. Zo kunt u met volle teugen genieten van het feest.

  Op uw trouwdag mag natuurlijk niemand ontbreken. Zodra de datum geprikt is, kunt u een save the date-kaartje sturen. Zelfs als er verder nog niets is geregeld. Zo weet u zeker dat alle gasten deze dag vrij kunnen houden.

  AGENDA BRUIDSSHOWS:

  06 oktober         Trouwbeleving Kasteel Rosendael te Roosendaal

  12&13 oktober For your Wedding in de evenmentenhal te Hardenberg

  20 oktober         Bruidsbeurs DRU te Ulft

  28 oktober         Beneman Vragender

  31 oktober         De Poppe Markelo

  © 2019 - Heezen mode heeft haar website laten maken door Ebbers Media.