Gijs Kolks

‘Ik voel me ondernemer binnen deze onderneming.’

 

Geboortejaar: 1981

Werkzaam sinds: maart 2015

 

“Ik heb negen jaar een eigen modezaak gehad, in Lichtenvoorde. Die heb ik helaas moeten sluiten. Via een gemeenschappelijke kennis van Erik ben ik een keer komen praten en dat klikte meteen. We hebben dezelfde filosofie, de klant staat centraal. We vinden allebei persoonlijke aandacht en het opbouwen van een relatie met de klanten erg belangrijk. Ik krijg hier veel vrijheid. Zo mag ik me bemoeien met de inkoop en marketing. Erik en ik sparren veel samen. Ik voel me een ondernemer binnen deze onderneming.”

‘Ik maak inmiddels onderdeel uit van het meubilair’

 

Geboortejaar: 1953

Werkzaam sinds: 1977

Vaste dagen: Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

 

“Mijn loopbaan ben ik in de achterhoek bij Duther begonnen, hier had ik het niet meer zo naar mijn zin. In 1977 zag ik een vacature in een vakblad en daar heb ik meteen op gereageerd. Toen ben ik aangenomen en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Ik maak inmiddels onderdeel uit van het meubilair. Ik heb in die tijd ook veel zien veranderen. De winkel heeft veel meer body en uitstraling gekregen, een echte verbetering. Daar sta ik tweehonderd procent achter.

Op dit moment zit ik sinds half september in de ziektewet en het is niet duidelijk wanneer ik weer aan het werk mag. Dat is erg jammer, ik kon mijn energie altijd goed kwijt in het werk. Vooral het adviseren van klanten vind ik erg leuk, vooral als het gaat om trouwkostuums en maatwerk. Dat is echt mijn specialisme.”

‘We proberen onze klanten echt een beetje te verwennen.’

 

Geboortejaar: 1974

Werkzaam sinds: 2000

 

“Ik heb altijd al een eigen zaak willen hebben, dat is altijd een doel van mij geweest. Mijn opa had al een herenmodezaak, dus van kleins af aan heb ik het reilen en zeilen van een eigen winkel al meegekregen. Je moet altijd nieuwe dingen verzinnen om relevant te blijven voor je publiek. Dat maakt ondernemen zo leuk. We proberen wat meer service te bieden door onze klanten echt te verwennen. We willen een stukje beleving bieden, daarom organiseren we ook diverse events, zoals modeshows en thema weekenden. Ik merk dat het aanslaat.”

‘Wij hebben kleding die men in de stad zoekt, maar hier vindt.’

 

Geboortejaar: 1967

Werkzaam sinds: 2004

Vaste dagen: maandagmiddag, woensdag en zaterdag

 

“Altijd heb ik in de herenmode gewerkt, maar stopte vanwege de kinderen. Inmiddels werk ik hier alweer elf jaar. Er was meteen een klik, we mogen hier allemaal onszelf zijn. Ik krijg ook veel vrijheid, mag over alles meebeslissen en kan hier ook mijn creativiteit in kwijt. Ik heb de klant zien veranderen. Mensen zijn tegenwoordig veel modebewuster. Daar spelen wij ook op in. We kunnen bijna iedere klant bedienen, ongeacht de leeftijd. We hebben kleding die men in de stad zoekt, maar hier kan vinden. Dat zie je bijna nergens anders in de Achterhoek.”

‘Wij laten de mensen mooier naar buiten gaan.’

 

Geboortejaar: 1991

Werkzaam sinds: 2008

Vaste dagen:  Vrijdag & zaterdag

 

“Ik ben hier komen werken vanuit mijn stage. Ik heb detailhandel gestudeerd, met stoffenkennis, op het Graafschap College. Ik heb hier het vak echt geleerd, in de praktijk. Ik ben een liefhebber van kwaliteit en vakmanschap en dat is in de winkel ook terug te vinden. Je laat hier de mensen mooier naar buiten gaan, dat vind ik heel mooi aan het werk.”

‘Als je zoon je vraagt om te helpen, doe je dat.’

 

Geboortejaar: 1946

Werkzaam sinds: 2013

 

“Mijn zoon vroeg me of ik, na mijn pensioen als zelfstandig ondernemer, nog twee dagen wilde werken als kleermaker. Voor je zoon doe je dat, op dinsdag en vrijdag. Ik repareer en verander kleding. Ik vind dat hij de zaak perfect voor elkaar heeft. Hij heeft mooie merkkleding, de winkel heeft een mooie uitstraling, er is een goede service en veel persoonlijke aandacht voor de klanten. Ik vind echt dat we vakwerk leveren.”


Warning: Illegal string offset 'thumbnail' in /home/heezen/public_html/wp-content/themes/fuze/app/Components/Image.php on line 132

Warning: Illegal string offset 'images' in /home/heezen/public_html/wp-content/themes/fuze/app/Components/Image.php on line 139

Warning: Illegal string offset 'thumbnail' in /home/heezen/public_html/wp-content/themes/fuze/app/Components/Image.php on line 141

Warning: Illegal string offset 'header_image' in /home/heezen/public_html/wp-content/themes/fuze/app/Components/Image.php on line 143


© 2019 - Heezen mode heeft haar website laten maken door Ebbers Media.